perjantai 27. huhtikuuta 2012

Suklaalla on syytä isoon alkukirjaimeen!

_________________________________________________________________________________
Karoliina Männistö



Paras mitä voi tapahtua kun on tylsää, on löytää yläkaapista Joulusuklaita, sininen konvehtirasia. Vaikka huomaa sen saman kuin joka joulu . On siirrytty yläosasta alaosaan, kun parhaat on syöty päältä ja lemppareita alempana jäljellä.

Muuten hyvän jälkiruoan saa tehtyä, jos on suklaata. Hyvä jälkiruoka ei muuta tarvii. Mun jälkiruokareseptiejä löytyy jääkaapin ovesta, suklaisia sellaisia. Suklaavaahtobileet, kuulostaa mun taivaalta.

Niin siis se suklaarasia minkälöysin....
Kun avasin rasian, siellä oli veity "ne parhaat", mutta ei epäilystäkään siitä, ettenkö tälläkertaa olisi syönyt niitä rasian "huonoimpia" paloja. Sillä hetkellä ne maistuivat rasian parhailta.

Kiitos että en aina muista, sillä tämän jälkeen en muistakkaan enään, että on ees ollu tylsää.



"Tiesitkö?
Suklaa säilyisi parhaiten viinikaapissa, mutta myös pimeä ja tasalämpöinen kaappi käy. Jääkaappi ei sovi, koska kosteus tiivistyy suklaaseen, kun sen nostaa jääkaapista pois. Harmaantunut suklaa ei ole vaarallista, mutta se maistuu vähän vanhalle, mut aivan varmasti hyvälle, koska se on suklaata ja suklaa on Suklaa!"

Suklaisen Lontoossa syödyn Tiramisun makuista, täydellisen herkullista, jumalaista perjantaita ja viikonloppua, kaikille, varsinkin sulle, jolle suklaa on yhtä tärkeä pieni, mutta suuri asia, tässä elämässä!!
p.s. Aurinko lämmittää jo!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti