torstai 7. kesäkuuta 2012

Päivän kohokohtia voi joskus olla sellaisia, joita ei kehtaa myöntää. Onko se sitten sitä, että on tullut vanhaksi ja odottaa itseltään jotenkin enemmän.


"Kuuluuko kohta 25-vuotiaan naisen tulla kaupan kautta töistä kotiin. Ajaa autolla parkkiin ja valmistaa ruokaa, itselle, miehelle ja lapselle. Viedä koira ulos ja ripustaa ne pyykit."


Totuutta pakoilematta myönnän itselleni olevani 24-vuotias, joka viettää laatuaikaa töiden jälkeen ihan vain tänäänkin tekemällä just sitä mikä tuntuu sillä hetkellä hyvältä. Välttää mahdollisimman pitkään niitä velvollisuuksia , kun pitää marssia pukutakki päällä pankkiin. 


Vaan tehdä sitä mikä maistuu hyvältä. Kävellä kaunista maisemaa kotiin ja napata oma kultakoira mukaan. Pysähtyä just siihen nurmikolle, missä aurinko paistaa. Levittää hieman kosteahkolle nurmikolle takki niin, että tilaa riittää ottaa mukavampi asento. 


Tänään mä olen se 24- vuotias nuori nainen, jolle elämä maistuu mitä parhaimmalta juuri näin. Aion välttää pesuaineilta tuoksuvaa arkea sen verran kun saumaa on.

Koska sain tänään töissä asiakkailta, jopa hymyyn asti hyvää elämän energiaa. Mä haluan jakaa sitä myös muille. Annoin itseni olla jopa töissä onnellinen ja tajusin, että arkeni on kyllä parasta mahdollista, mitä juuri tänä vuonna haluan sen olevan.


Suunnittelemattomille päiville, enemmän tilaa! Mutta sellaisille, joihin kuuluu maailman paras poikaystävä. 

Avopuolisoni,


 


2 kommenttia:

  1. "Aion välttää pesuaineilta tuoksuvaa arkea sen verran kun saumaa on." Komppaan! Elämän kuuluu olla sitä mikä tekee onnelliseksi. Mun mielestä ei tarvi tuntea huonoa omatuntoa vaikka likapyykki lojuisi kopassa, vaikka ei olis näyttänyt moneen viikkoon lattiaa imurin suuttimelle ja vaikka se 5 päivää sitten vanhaksi mennyt ruisleipäpaketti odottaisi vieläkin keittiössä viimeistä matkaansa bioroskikseen. Mitä sitten!? Elämä on hetkiä. Just niitä kun katsot sinne ylöspäin ja näet vihreät suuret lehdet vasten sinistä taivasta ja tunnet eläväsi! :)

    VastaaPoista
  2. joo, ei haaskata aikaamme, jos on parempaakin tekemistä:)

    VastaaPoista