maanantai 27. helmikuuta 2012

Pesen ja annan kuivua

Sassoonin kevät kesä 2012.
Mä rakastan Sassoonia.Sitä sanaa ja toi teksti tossa ylhäällä kertoo kaiken, ei sitä kukaan vois paremmin sanoa!30 vuoden ajan, Teit sen Mark Hayes!Kun lukee ton tekstin ja toimii kampaajana ja tekee tota, tulee ihan tippa silmään oikeesti kun miettii, en ees viilaa nyt linssiin!

Ne sassoonin hiukset, se fiilis, se liikkuvuus, luonnollisuus, materiaali, käsittely, tuoksut..ei sitä voi tietää ennen kun on työskennellyt sassoonin tuotteilla.Ja käsitellyt sassoonin mukaan leikattuja hiuksia.Hiukset on materiaali, kuin veistos mitä voi muovailla.

Mä kamapaajana toimiessani, ja tehdessäni sassoon leikkauksia ja värjäyksiä saan siitä enemmän kuin aurinkoa 3 viikon thaimaan lomalla.Mä kampaajana, musta on hienoa huomata kun työ on valmis, sassoonin leikkaus on valmis.Seuraavalla kerralla sama asikas tulee parturituoliini ja sanoo: ei mun oo tarvinnu tehä tälle aamusin mitään, kuivannut vaa.No mut se siinä just onkin , kun ei sille oikeesti tarvi mitään tehdä.Jos kuivaa tukan ja leikkaa sen malliin siinä miten se kuivuu itestäänkin ilman fööniä niin eihän se malli siitä mihinkään katoa kun sä sen uudestaan peset.Ne on niitä pese ja kuivaa tukkia, ei mitään pese ja muotoile kihartimella tukkia.

Ens kesänä kokeilkaa kantaa Sassoonia.Mä pysyn samassa.Luonnollinen väri, liikkuva tukka-eri pituudet oikeissa paikoissa, pese ja anna kuivua, graafista mutta romanttista, pastellia.




In sassoon, 

We believe that perfect beauty is different for every woman and that achieving it need not be a daily struggle.
That's why we never mass produce but always tailor the look: Considering the individual's unique features and needs when conceiving their cut and colour.
We never concoct styles that just wash out, but cut a shape that stays in the hair, making it quick and simple to recreate every day.
Realising perfect beauty - individual and practical - is our goal.
This is Sassoon. This is Hair Design.

Sassoon works with hair in its natural state, treating it as an organic material, applying precision technique with consideration for the individual, creating genuine bespoke hair design based on ultimate suitability. Sharing a vision that's purely client-focused, Sasson Salon and Professional produce two seasonal collections - Spring / Summer and Autumn / Winter.



tässä lisää,kannattaa oikeesti katsoa jos vaan hiukankin tykkäsit! 





tässä vielä mun lempi Sassoon tuotteet diamond polish ja motion hold.Parasta kiiltoa ja pitoa.




 Inspiraatio voi lähteä monesta





Tässä yllä mun töitä ja fiiliksiä Lontoosta - Sassoo academy,  muutama vuosi sitten.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti